Honlapkészítés

Honlapkészítés

Minden kis és közép vállalkozás számára fontos, hogy felvegye a versenyt a nagyokkal, ehhez pedig elengedhetetlen, hogy online felületen is megjelenjen. Manapság mindenki képviselteti magát az világhálón. Mi ebben nyújtunk segítséget. Olyan honlapokat készítünk, melyek felveszik a versenyt a kortárs weboldalakkal.

Mire jó egy weboldal?

Az ügyfél számára egy első benyomást nyújt cégedről ami meghatározhatja a további együttműködést. Egy weboldal segítségével rövidebb idő alatt, több embert érhetsz el és a nap 24 órájában informálódhatnak szolgáltatásaidról.

Termékeket szeretnél eladni?

Egy web áruház a tökéletes felület, termékeid értékesítésére. Kényelmet biztosít ügyfeleid számára, állandó hozzáférést a termékekhez, bővebb információs felületet mintha egy értékesítő mutatná be ugyan ezeket egy szaküzletben. 0-24 ben elérhető és a látvány is vásárlásra késztetheti ügyfeleidet. Teremtsd meg ügyfeleid igényeit és növeld eladásaidat. Hosszútávon gondolkodva, egy weboldal elengedhetetlen a piaci versenyben való megmaradáshoz, fellendüléshez.

Miért minket válassz?

Első sorban honlapkészítéshez érteni kell. Fejlesztőink tapasztalata a gyakorlatból ered, hisz már több munkán vannak túl. A visszajelzések minden esetben pozitívak voltak. Emellett egy dinamikus, fiatalos csapat vagyunk akik nyitottak teljesíteni kéréseidet és elszántak azok megvalósításában. Hisz a te sikered a mi sikerünk is. A weboldalak készítése mellet pedig, azok futtatását is vállaljuk saját szervereinken. Az Emerald Network szerverei Franciaországban vannak elhelyezve, Európa legbiztosságosabb szervertermeiben. A kinézet mellet fontos a gyors válaszidő valamint a biztonság is. Áraink személyre szabottak és messze menőleg barátságosak. Minek dobd több ezer eurót pénzügyi tanácsadókra? Válaszd a profizmust, válassz minket

Search Engine Optimization

Az interneten több milliárd weboldal található. A keresőmotorok pedig segítenek minden felhasználónak, hogy megtalálhassák a keresett információkat, termékeket, üzleteket. Egy weboldalt nem elég elkészíteni, mert ahhoz hogy az eladások nőhessenek, az ügyfeleket rá kell irányítani, rá kell vezetni az adott oldalra. Erre a legjobb a SEO, amely segítségével a keresőmotorokba beírt kulcsszavakra építhetjük oldalad, hogy az adott szóra a te üzletedet, weboldaladat találja meg. Gyorsan szeretnél sikeres lenni, rövid távon növelnéd bevételed, igényeld SEO szolgáltatásainkat. A legjobbakkal dolgozunk!

Mit ajánlunk?

  • Prezentációs weboldalak készítése
  • Webdesign
  • Biztosított webtárhely
  • A weboldal megtervezése
  • Biztonságos rendszerek
  • Webshop készítés
  • Számlázó rendszerek
  • Reszponzív tervezés
  • SEO (keresőmotorokra való optimalizálás)

Te biztosítod az ötleted, mi megvalósítjuk!

Kérj egy egyedi ajánlatot az alábbi űrlap segítségével!