Rólunk

Emerald Network

Tudj meg többet az Emerald Network történetéről, céljairól és értékeiről!

Rövid történet

Az Emerald Network 2015-ben alakult projektként és hosszú ideig VPS-ek szolgáltatásával foglalkozott. Cégként 2016 tavaszán lett bejelentve Romániában és került a jelenlegi csapat keze alá. A cég jegyzékbevételével döntöttünk úgy, hogy szakosodunk, így már 2016 év őszén nekivágtunk a weboldalfejlesztésnek. Egy komolyabb piackutatás után, felmérve az erdélyi piacot regionális szinten, jutottunk arra a döntésre, hogy a marketing szolgáltatásokra nagy igény van. Így 2017 januártól bővítettük csapatunkat és nekivágtunk az új célpiacnak.

Partnerpolitika

Az Emerald Network számára úgy a személyes fejlődés, mint mások fejlesztése is fontos. Cégünk felismerte a fiatalokban rejlő elszántságot amely olykor sokkal jobb motiváció lehet mint a pénz. A tanulási vágy és a sikerre való elszántság lehet olykor a kulcs a piaci versenyben való kompetitivitásnak.
Partnerpolitikánk értelmében, olyan civil szervezetek, projektek megvalósítását szeretnénk támogatni amely részt vállal a fiatalság fejlesztésében és azok népszerűtísében. Így az első partnereink is a civil szférából érkeztek. A Kolozsvári Magyar Diákszövetség (KMDSZ) felkeresésének eleget téve vállaltuk weboldaluk futtatását és annak népszerüsítését, valamint a Romániai Magyar Középiskolások (MAKOSZ) Szövetségének készítettünk weboldalt és segédkeztünk online arculatfelépítésükben.
Vállalatunk továbbra is nyitott a kezdő, vagy előrehaladott projektek támogatására. Érdeklődni a marketing@emerald-network.eu címen lehet.

Partnereink

makoszkmdszfitver